ورود | ثبت نام
ورود | ثبت نام

جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید

مشخصات(ضروری)

خانم فرهمند

خانم صفری

خانم فرهمند

خانم فلاح

برند یا علائم تجاری، نشانی است که کالا یا خدمات ارائه شده از سوی فرد یا شرکت را از کالا و خدمات دیگر متمایز می کند. برای ثبت برند انتخاب نام و عنوان مناسب، خیلی مهم است. ثبت برند تابع قوانین خاصی است که هر کشور با توجه به عرف، جامعه، مصالح کشور و … قوانین مربوط به خود را دارد. امروزه فعالان تجاری بعد از ثبت شرکت با توجه به نوع فعالیت خود نیاز به ثبت برند دارند. ثبت برند و علائم تجاری توسط شرکت های مختلف انجام می شود.

تعریف برند و مزایای ثبت برند

سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تعریفی از برند یا علامت تجاری ارائه داده، طبق این تعریف، برند علامتی است که می تواند کالای تولید شده یک بنگاه را از کالا های بنگاه های دیگر جدا کند. یک برند می تواند به مشتریان خود کمک کند تا محصولات مورد نیاز خود از یک شرکت را، از  دیگر شرکت ها تشخیص دهند. ثبت برند باعث تفاوت و شهرت یافتن محصول و شرکت می شود. همچنین افرادی می توانند با کسب اجازه از صاحب اثر با تبلیغات و معرفی برند محصول یا شرکت به طور غیر مستقیم برای آن برند درآمدزایی کنند. حتی بعد از ثبت، صاحبان آن می توانند برای درخواست وام اقدام کنند تا بتوانند در معرفی برند خود سرمایه لازم را داشته باشند. علامت تجاری برای صاحب آن به عنوان یک حق انحصاری است که از طریق آن می تواند با اجازه دادن نام برند به افرادی درآمدزایی کندد و صاحب آن را به شهرت برساند. برند در هر کشوری با پرداخت مبلغی ثبت می شود و نهاد هایی برای حفظ آن وجود دارد. همچنین این برند ها بعد از ثبت مدت اعتبار دارند که در کشور ها متفاوت است این مدت در ایران ۱۰ سال است.

مدارک مورد نیاز برای ثبت برند

برای ثبت علامت تجاری هر شرکت مدارکی را از صاحب اثر می خواهد که در پرونده بایگانی می کند. این مدارک برای اشخاص حقیقی و حقوقی متفاوت است. برای اشخاص حقیقی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است. برای اشخاص حقوقی، کپی روزنامه تاسیس شرکت، آخرین تغییرات شرکت، کپی شناسنامه و کارت ملی صاحبان امضاء، اصل و کپی کارت بازرگانی لازم است. بعد از ارائه مدارک، ارائه چند نمونه از برند درخواستی که شامل نام، تصویر و لوگو لازم است. همچنین ارائه مدرکی که مشخص کند فعالیت شرکت در چه زمینه ای است، مثل مجوز تاسیس یا پرونده بهره برداری شرکت. برای ثبت برند تجاری قوانینی در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور وجود دارد که رعایت آن برای شرکت ثبت کننده و صاحب برند الزامی است.

قوانین و مقررات ثبت علامت تجاری در ایران عبارت است از: تسلیم، استرداد، ثبت و ارائه اظهارنامه – بررسی و انتشار آگهی – انتقال، اصلاح و اعتراض به اظهارنامه – ثبت و تمدید ثبت علامت تجاری – تغییرات و انتقالات در مورد علامت تجاری و در نهایت قوانین ثبت بین المللی علامت تجاری طبق پروتکل مادرید.

نظر خود را بگذار


نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *