تشخیص صلاحیت پیمانکاران ساجات چگونه انجام می شود؟
برای تشخیص صلاحیت پیمانکاران ساجات، قوانین و چارچوب خاصی تعیین شده است که می بایست توسط پیمانکاران رعایت شده و این موارد را دارا باشند. در ادامه شما می توانید با مهمترین قوانین تشخیص صلاحیت پیمانکاران آشنا شوید.
قوانین تشخیص صلاحیت پیمانکاران ساجات
قوانین متعددی جهت تشخیص صلاحیت پیمانکاران ساجات موجود می باشد که به ما در انتخاب مناسب ترین پیمانکاران کمک می کند. در ادامه شما را با تعدادی از مهمترین قوانین تشخیص صلاحیت پیمانکاران ساجات آشنا خواهیم کرد:
- کارهای پیمانکاری را باید به پیمانکاران موضوع جزو ۶ بند الف ماده ۲ ارجاع داد.
- برای محقق شدن اصل رقابت پیمانکاران و رعایت قانون مربوط به دخالت نمایندگان مجلس و وزیران و کارمندان دولت، پیمانکارانی که استعلام شده اند، باید شخصیت حقوقی مستقلی نسبت به دستگاه کارفرما داشته باشند.
- در صورتی که پیمانکار از طریق رشوه، جعل مدارک، تهدید و دیگر موارد خلاف قانون، برای تایید درخواست و پیشنهاد خود اقدام نماید و یا بعد از مشاهده پاکت های مالی از تصمیم خود منصرف شود، این پیمانکار صلاحیت ندارد و می بایست بر اساس قانون مجازات شود.
- در مواردی با اجازه کارفرما می توان کار را به پیمانکاران گروهی و مشارکتی نیز واگذار کرد. در این حالت صلاحیت پیمانکاران همکار و گروه با استفاده از امتیاز کیفی پیمانکار نیز مورد بررسی قرار می گیرد.
- پروژه های پیمانکاری تنها می بایست به پیمانکاران مربوطه ارجاع داده شود و موارد مختلف کاری نظیر ظرفیت کار، می بایست توسط خود اظهاری پیمانکار تعیین گردد.
- مسئولیت مدنی پیمانکار در برابر کیفیت کارها و خدمات برای تضمین خدمات با ایجاد پوششهای بیمهای انجام شود.
- پیمانکاران باید جایگاه مستقل و مجزایی نسبت به کارفرما داشته باشند. به این معنا که گروه کارفرما بخصوص در بخش پروژه های دولتی نمی توانند در مناقصات پیمانکاری شرکت کنند و باید اصل رقابت کاملا رعایت شود. بر این مبنا صندوق های بازنشستگی و کارکنان و افراد و تعاونی هایی که اعضای آنها در برگزاری مناقصات نقش دارند، نمی توانند به عنوان پیمانکار در مناقصات شرکت کنند. هم چنین تعاونیهای کارکنانی که اعضایش جزء مراجع تصمیمگیر موضوع ماده ۳ نیستند، می توانند در زمینه کاری و براساس روش کیفیت یا کیفیت و قیمت، در برگزاری مناقصات پیمانکاری شرکت کنند.
- بخش پیمانکاری می بایست از کارفرما مجزا باشد و استقلال داشته باشد.
- پیمانکاران می بایست برای تضمین صحت و کیفیت کار خود، از پوشش های بیمه ای استفاده نمایند.
- اصل رقابت باید در تمامی مراحل رعایت شود و تمامی پیمانکاران در جایگاه یکسانی مورد بررسی قرار بگیرند.
- تمامی خدماتی که قرار است، توسط پیمانکار انجام شود، می بایست به تفصیل شرح داده شود.
- مطالعات، پژوهش و طرح توجیهی باید از قبل از شروع کار اجرایی انجام شوند.
تمامی اصول نظام فنی و قوانین کشور می بایست رعایت شوند.
Post Views:
3,161